• Program
 • L-V : 08:30-21:00
 • Transport 19 lei
 • Și gratuit la comenzile peste 270 lei

Cafea terapeutica cu extract 4:1 de Cordyceps si Ganoderma

Cafea terapeutica cu extract 4:1 de Cordyceps si Ganoderma

Pret:
210 Lei

Cafea terapeutica cu extract de Cordyceps si Ganoderma,Chaga,Vitamina D3, bromelaina
Disponibilitate:
Stoc epuizat
Nr. bucati:

Cafea terapeutică cu extract de Cordyceps, Ganoderma, Chaga, Vitamina D3 și Bromelaină

 

PRODUS VEGAN

Cafeaua terapeutică Freeways s-a născut din preocuparea și dorința noastră de a facilita administrarea constantă a suplimentelor naturale 100%, atât de necesare pentru buna funcționare a organismului, prin integrarea lor într-o rutină zilnică deja existentă și care este, chiar mai mult, îndrăgită de cei mai mulți dintre noi. Cum calitățile terapeutice îi sunt date de principiile active din ingredientele ce completează cafeaua, păstrarea acestora este posibilă doar prin prepararea la o temperatură medie de 40, maxim 60 grade Celsius. Această condiție necesară a impus optarea pentru forma solubilă (instant) a cafelei, care permite prepararea chiar și cu apă/lapte rece. Cafeaua solubilă are aceleași proprietăți cu cea măcinată din boabe de cafea, fiind doar o cafea fără zaț, mărunțită și deshidratată - un proces ce nu presupune o prelucrare excesivă și nici nu include chimicale.

DescriereGustul puternic și savuros, împreună cu proprietățile terapeutice ale cafelei Freeways, fac ca acest produs sa fie unul de calitate superioară. Cafeaua Freeways cu Ganoderma și Cordyceps a fost gândită de la bun început ca o alternativă sănătoasă la cafeaua obișnuită pe care o găsim pe piață. Conține ingrediente de o calitate înaltă, atent selectate pentru a conferi un plus de energie și de sănătate. Mai mult decât atât, cafeaua Freeways nu conține ingrediente nocive pentru organism, cum ar fi: caramel, îndulcitori artificiali, coloranți, aditivi alimentari, antiaglomeranți, conservanți, arome artificiale, etc.

Prezentare: cutie cu 20 plicuri

Ingrediente / plic (20 g):

 1. Cafea (70% Robusta, 30% Arabica) – 3,4 g
 2. Cordyceps sinensis extract* 4:1 – 200 mg
 3. Ganoderma lucidum – 200 mg
 4. Chaga – 200 mg
 5. Vitamina D3 – 0,3 mg
 6. Lapte de cocos – 5,4 g
 7. Zahăr brun din trestie de zahăr – 10,8 g
 8. Bromelaină – 50 mg

*Extract 4:1 - 200 mg este echivalent cu 800 mg de pulbere

Proprietăți terapeutice:

 • PRODUS VEGAN
 • Întărește imunitatea organismului;
 • Susține sistemul cardiovascular;
 • Reglează funcțiile hepatice;
 • Elimină slăbiciunea și oboseala;
 • Este un foarte bun energizant.

Mod de administrare: turnați 100 ml de apă fierbinte peste conținutul unui plic de cafea și amestecați bine, până se dizolvă toată pudra.

La prepararea cafelei, temperatura apei nu trebuie sa depășească 60 de grade Celsius, întrucât proprietățile Ganodermei și ale Cordycepsului vor fi distruse.

Niciun sortiment de cafea Freeways NU conține ingrediente nocive pentru organism, cum ar fi: caramel, îndulcitori artificiali, coloranți, aditivi alimentari, anti-aglomeranți, conservanți, arome artificiale etc.

IMPORTANT:

Cafeaua solubilă este obținută din cafea boabe. Cafeaua boabe se prăjește, se macină și este infuzată înainte de a-și începe călătoria spre cafeaua solubilă. Ceea ce transformă cafeaua în cafea solubilă este momentul în care apa este eliminată din produsul infuzat dând naștere cristalelor de cafea deshidratată. Pentru a le readuce la condiția de cafea, este suficient să adaugi apă acestor cristale.

Există două metode de a obține cafea solubilă din boabe de cafea: deshidratare prin aspersiune (metodă prin care este obținută și cafeaua ce stă la baza sortimentelor de cafea terapeutică Freeways), respectiv deshidratare prin congelare.

Prima metodă (deshidratarea prin aspersiune) constă în pulverizarea unui concentrat lichid de cafea ca un spray în aerul foarte fierbinte și uscat (la o temperatură de 250 de grade Celsius). Când cafeaua pulverizată în aer cade înapoi pe o suprafață plană, apa deja s-a evaporat formând mici cristale rotunde de cafea solubilă.

Cafeaua solubilă are aceleași proprietăți cu cea măcinată din cafea boabe. Diferența este că atunci când ne preparăm cafea solubilă, făcând acest lucru în același mod de fiecare dată (de exemplu, punând două lingurițe per cană), avem practic aceeași cantitate de antioxidanți. În schimb, cu cafeaua măcinată din cafea boabe, cantitatea de antioxidanți care se extrage depinde de gradul de măcinare și de felul în care preparăm cafeaua.

Cordyceps sinensis, supranumit „Leacul împăraților chinezi” este un tip de ciuperca unică ce crește doar pe platoul tibetan Qinghai și este renumită pentru beneficiile sale terapeutice extraordinare de energizare și întărire a organismului.

În urma multiplelor studii s-a dovedit că această ciupercă are efecte precum: revitalizarea rapidă, creșterea imunității și rezistenței organismului, îmbunătățirea performantelor fizice, întărirea articulațiilor, îmbunătățirea fertilității, recuperarea rapidă. Cordyceps are rol antiinflamator, antioxidant, antispastic și anti-tumoral.

Mai multe studii medicale moderne de stabilire a efectelor terapeutice care implică diverse modele experimentale (in vitro și in vivo), au evidențiat la Cordyceps sinensis acțiuni foarte largi biologice și farmacologice în afecțiuni hepatice, renale, neurologice și boli cardiovasculare. De asemenea, studii clinice la sportivi voluntari au demonstrat capacitatea de mobilizare normală a grăsimilor și beta-oxidarea, menținându-se astfel nivelul optim de glucoză din sânge în timpul antrenamentelor prelungite.

Ganoderma a fost folosită în medicina tradițională chineză timp de mai mult de 4000 de ani și este renumită datorită proprietăților sale terapeutice extraordinare. Extrem de rară, ciuperca a constituit mult timp un privilegiu al celor bogați, cultivarea sa la scară largă făcându-se abia de curând. În China Antică, de exemplu, numai împărații se puteau bucura de efectele benefice ale ciupercii Ganoderma, despre care se credea că are proprietatea de a menține tinerețea și de a prelungi viața.

Ganoderma conține peste 200 de microelemente active, cele mai importante fiind polizaharidele solubile în apă, acizii ganoderici, germaniul organic, adenozină, aminoacizii și proteinele.

Chaga este o ciupercă terapeutică originară din Siberia și care se folosește în medicina tradițională est-europeană încă din secolul 16. Se remarcă prin conținutul său bogat de minerale (potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, zinc, sodiu, aluminiu, siliciu), fibre, acizi organici mai ales acid oxalic, compuși steroizi, polizaharide, celuloză, lignină, fenoli și acizi triterpenici. Are proprietăți anticancerigene, citostatice, antiinflamatorii, de protecție a organismului, de reducere a transpirației, analgezice, respectiv de calmare a durerilor cauzate de tumorile canceroase. Ajută la vindecarea bolilor maligne, pulmonare, cardiovasculare, în tratamentul infecțiilor virale și afecțiunilor gastrointestinale (colită, ulcer gastric, gastrită cu aciditate scăzută, dischinezie biliară și intestinală, ulcer duodenal). Are efect bun în reglarea metabolismului, consolidarea sistemului imunitar, prevenirea bolilor de inimă, reglarea sistemului respirator, tratarea bolilor de ficat și de splină. Este o sursă de melanină și asigură frumusețea unghiilor, a părului și a pielii. Datorită gustului și mirosului asemănător cu al cafelei, se poate consuma în loc de cafea. S-a remarcat că în Siberia, unde oamenii o consumă în loc de ceai sau cafea, rata cancerului este mai scăzută decât în regiunile vecine. De asemenea, bolile de stomac sunt aproape inexistente, iar speranța de viață este foarte mare. Nu se recomandă a fi preparată cu apă fierbinte deoarece temperatura înaltă poate distruge complexul de melanină și polizaharide. În medicina tradițională chineză se utilizează pentru sănătate generalălongevitate și frumusețe.

Vitamina D3 este un antioxidant puternic, ce tonifică în mod natural activitatea sistemului imunitar. Este, de asemenea, un tonic al sistemului nervos central și periferic și contribuie la buna funcționare a tubului digestiv.

Bromelaina este un tip de enzimă proteolitică extrasă din fructul de ananas ce are rol direct în metabolizarea rapidă și degradarea proteinelor alimentare. Aceasta participă în mod activ la procesul de digestie, accelerând asimilarea și absorbția substanțelor nutritive. Mai departe, bromelaina trece de bariera digestivă, se absoarbe la nivel sangvin, acționând astfel la nivelul întregului organism. Prin aportul său la nivel digestiv, bromelaina reglează pH-ul și are rol probiotic.Alte Produse

Cafea terapeutica cu extract de Cordyceps si Ganoderma (1 plic)

Gustul puternic si savuros, impreuna cu proprietatile terapeutice ale cafelei Freeways, fac astfel i

Disponibilitate:
Stoc epuizat
Pret:
15 Lei