• Program
  • L-V : 08:30-21:00
  • Transport 19 lei
  • Și gratuit la comenzile peste 270 lei

Ce este Ganoderma

Ce este Ganoderma


 

Ganoderma este un produs natural, cu calități unice, obținut dintr-o specie de ciupercă a cărei denumire este Ganoderma Lucidum.

Ciuperca Ganoderma Lucidum, împreună cu specia înrudită, Ganoderma tsugae, sunt desemnate în medicina tradițională orientală prin termenul de língzhī și prin următoarele simboluri, aferente diferitelor spații culturale: 灵芝 pentru chineza tradiţională,灵芝 japoneză reishi, 영지 coreeană: yeongji)

Ganoderma Lucidum e venerată în Asia și a fost utilizată drept ciupercă medicinală în medicina tradițională, vreme de mai bine de 4 000 de ani.

Ganoderma Lucidum este socotită, de aceea, una dintre cele mai vechi specii de ciuperci utilizate în medicină.

Semnificația numelui de Lingzhi din limba chineză, care desemnează ciuperca Ganoderma Lucidum, este aceea de plantă a potenței spirituale. Puțini sunt poate cei care știu acest lucru, dar ciuperca Ganoderma Lucidum mai este cunoscută și ca fiind planta nemuririi.

Ganoderma Lucidum are un număr foarte mare de beneficii cunoscute în ceea ce privește ameliorarea stării de sănătate și beneficiază de o calitate majoră: aceea că utilizarea ei nu prezintă efecte secundare!

Lumea medicală a Orientului socotește, de aceea, Ganoderma Lucidum, ca fiind specia de ciupercă din care se extrag substanțe de bază în terapiile medicale orientale.

Farmacopeea Americană de Plante şi Compendiul terapeutic menționează Linghzi pe lista remediilor naturale acceptate.