• Program
  • L-V : 08:30-21:00
  • Transport 19 lei
  • Și gratuit la comenzile peste 270 lei

Ce trebuie sa stim despre Ganoderma?

Ce trebuie sa stim despre Ganoderma?


În compoziția produsului Ganoderma se regăsesc mai mult de 200 de elemente active. Acestea fac parte din trei subcategorii, în funcție de proprietățile pe care le au. Există 5% forme volatile,30 % forme solubile în apă și 65% forme solubile organic.

Care sunt efectele cele mai însemnate ale consumului de produse Ganoderma?

Efectele principale ale consumului de produse Ganoderma se referă la beneficiile pe care aceste produse le aduc în ceea ce privește consolidarea funcțiilor sistemului imunitar și întărirea capacității de apărare a organismului.

Toate aceste beneficii sunt datorate unor compuși naturali comlecși pe care îi putem regăsi în compoziția produselor Ganoderma și care se numesc polizaharide.

Polizaharidele au o proprietate naturală ieșită din comun, care constă în capacitatea de a preîntâmpina și pondera evoluția tumorilor.

Această proprietate de excepție este datorată capacității polizaharidelor din compoziția Ganoderma de a crește concentrația de oxigen din sânge și țesuturi. Acest aflux sporit de oxigen către țesuturi este responsabil cu favorizarea eliminării toxinelor și a celulelor moarte.

În plus, s-a identificat o substanță, numită adenozină, care contribuie la scăderea nivelului și a concentrației colesterolului, împiedică dezvoltarea cheagurilor de sânge, ameliorând considerabil circulația sangvină, contribuie la reglarea metabolismului, la reducerea nivelului grăsimilor, la menținerea pH-ului sangvin și la întreținerea unei stări generale de bine, prin generarea de energie.

Adenozina contribuie și la întreținerea bunei funcționalități a sistemului digestiv, acționând ca un factor care, în plus, diminuează riscul apariției reacțiilor alergice.

Produsele Ganoderma contribuie în ansamblu la menținerea funcțiilor normale ale corpului, intervenind în procese complexe care nu doar că reglează metabolismul, ci au și rol antioxidant, contribuind la eliminarea naturală a reziduurilor și a celulelor îmbătrânite și la întinerirea celulară.

Astfel, produsele Ganoderma mențin organismul tânăr și contribuie, în egală măsură, la menținerea frumuseții și prospețimii tenului și la rapida refacere a țesuturilor pielii, eventual afectate de diverse probleme.

Produsele Ganoderma, au relevat studii medicale de dată recentă, au efecte net favorabile în ceea ce privește tratamentul și vindecarea rănilor profunde și superficiale, contribuind la stoparea hemoragiilor și chiar și la ameliorarea și, treptat, vindecarea ulcerului.

 

Ce ne recomanda specialistii? Companiile producatoare de ganoderma la nivel mondial

Exista companii recunoscute la nivel mondial pentru productia de cafea ganoderma si de alte produse conexe din aceasta nisa. Expertii recomanda branduri precum: Gano Excel - prima companie la nivel global care a adus ganoderma in produsele de consum zilnic, Ayura Herbal - companie experta in ganoderma care a introdus aceasta ciuperca in suplimentele ganoderma si in cafeaua terapeutica si Freeways Global - companie romaneasca axata pe productia de cafea 4in1 ganoderma, cu extracte de ganoderma, lapte de cocos, cordyceps.

Experti in produse nutritive pe baza de ganoderma - cafea ganoderma, suplimente nutritive si cosmetice

 

Noi comercializam doar produse testate si certificate de catre profesionisti. Intreaga gama de produse vandute de catre noi apartin acestor branduri cu renume global in prelucrarea ganodermei.

Apelati la profesionisti in domeniu atunci cand va hotarati sa cumparati cafea ganoderma sau produse din gama suplimentelor nutritive si cosmeticelor ganoderma! Puteti cumpara cu incredere de la noi cele mai renumite produse din acest domeniu.