• Program
  • L-V : 08:30-21:00
  • Transport 15 lei
  • Și gratuit la comenzile peste 200 lei

Compania Gano Excel

Compania Gano Excel


Produsele prezentate pe acest site sunt rezultatul muncii de cercetare de ani de zile a lui Leow Soon Seng, fondatorul Gano Excel. Acesta a luat în studiu nevoile, dar și obiceiurile de consum de zi cu zi ale oamenilor. 

Studiind în amănunt toate aceste detalii, Leow Soon Seng a observat că în timpul curelor cu Ganoderma Lucidum maniera în care răspundeau unele organisme era mai promptă și mai eficientă decât a altora.

În cazul acelora care nu răspundeau eficient la tratamentele recomandate, cercetătorul a constatat că aceștia uitau frecvent să își ia pastilele de Ganoderma.

Ceea ce însă devenise rutină și pacienții raportau că fac cu regularitate, în fiecare zi, era administrarea ceștii de cafea de dimineață, deprindere devenită rutină.

Așa se face că Leow Soon Seng a decos să combine obiceiul devenit rutină cotidiană legat de consumul de cafea cu administrarea medicației care conținea Ganoderma.

S-au născut astfel preparatele derivate din Ganoderma, printre care și BĂUTURILE CALDE din gama Gano Excel.

Gama Gano Excel conține o serie întreagă de produse de origine naturală de o calitate și o eficiență în administrare ireproșabile. Toate componentele gamei sunt realizate din ingrediente cu origine naturală 100%, care au fost testate în prealabil, astfel încât să asigure susținerea necesară sănătății, în calitate de suplimente nutritive.

 

Brand-ul Gano Excel acordă o importanță sporită controlului calității produselor proprii, iar această preocupare este probată de la primele etape, cele legate de cultivarea prețioasei ciuperci Ganoderma, până la etapele care vizează ambalarea și distribuția produselor finite.