• Program
  • L-V : 08:30-21:00
  • Transport 19 lei
  • Și gratuit la comenzile peste 270 lei

Cum putem consuma ganoderma?

Cum putem consuma ganoderma?


Acum exista si pe piata din Romania un produs inovator, 100% natural, care te poate ajuta sa-ti asiguri nutrientii din ganoderma necesari organismului. Este vorba despre pachetele de cafea ganoderma si suplimentele nutritive pe baza de ganoderma. Ganoderma a fost supusa la numeroase testari si a trecut cu brio peste experimentele medicale desfasurate de specialisti. În prezent, toate beneficiile aduse de Ganoderma sunt cunoscute, iar lumea apeleaza din ce in ce mai mult la acest produs, consumandu-l in diverse forme.

Acum, Ganoderma este utilizata pe scara larga in scopul mentinerii sanatatii. Toti cei care au folosit cafeaua ganoderma sau ceaiurile si gama de suplimente nutritive ganoderma nu au raportat niciun efect advers la aceste produse.

 

Cafea ganoderma pret si modalitate de consum

Puteti gasi plicuri de cafea ganoderma la preturi extrem de avantajoase in gama noastra de produse. Puteti alege cafeaua clasica - cutia de 30 de plicuri sau Gano Cafe ganoderma 3in1 - la cutie cu 20 de plicuri. De asemenea, pentru arome si senzatii diverse puteti incerca si cafea Gano Mocha, Hazelnut sau Gano Chokolade. Toate acestea pot fi cumparate la preturi promotionale, pentru a va putea bucura de beneficiile ganodermei in cel mai simplu mod, inlocuind cafeaua clasica de dimineata cu produsele noastre 100% naturale.

Cereale ganoderma si coctailuri antioxidante pe baza de ganoderma

Puteti comanda si cerealele Gano cu spirulina sau puteti alege din gama extrem de vasta de cafele ganoderma antioxidante - Instant Black Coffee Ayura, Ayura Herbal Instant sau cafeaua terapeutica Gano pe baza de ganoderma si Cordyceps.  Aceste produse sunt ambalate special in pachete promotionale pentru a va ajuta sa economisiti sume importante la fiecare achizitie.

Suplimente nutritive ganoderma si cosmetice

Puteti comanda si suplimentele nutritive Gano Excellium, Gano Garcinia, Cordyceps - elixirul vietii sau Reishi Gold si multe altele. Produsele acestea pot fi utilizate pe post de suplimente nutritive, insa exista si posibilitatea de a comanda cosmetice pe baza de ganoderma. Sapunul sau pasta de dinti cu ganoderma sunt doar cateva dintre exemple.