• Program
  • L-V : 08:30-21:00
  • Transport 19 lei
  • Și gratuit la comenzile peste 270 lei

Molecula Vietii

Boala cardiovasculara este cea mai frecventa cauza de deces in Romania si nu numai la noi. Stresul oxidativ provocat de radicalii liberi de oxigen este unul din mecanismelor de declanșare a aterosclerozei, care conduce la riscul de infarct miocardic și accident vascular cerebral. Compușii polifenolici conținuti în extractul de ceai negru din Matuzalem Capsulesunt în măsură să protejeze structurile vasculare impotriva daunelor generate de radicalii liberi de oxigen. Efectul complex al acestora reduce riscul dezvoltării și dezvoltării bolilor cardiovasculare.

Extrasul de flavonoide, polifenoli si vitamine din Matuzalem a fost brevetat si patentat sub denumirea de “Molecule of Life” si a primit premiul WIPO in anul 2009, fiind folosit frecvent in Europa de catre persoanele in varsta , profilactic, ca preventie cardiovasculara, oncologica, de degenerara neuronala sau de alta natura cat si de ameliorare si tratament in diferite afectiuni degenerative si nu numai..
Se recomanda o cura de 6 luni pe an ca profilaxie imunitara si anti degenerativa la nivel celular, persoanele cu afectiuni cronice , inflamatorii, cardiovasculare, sau de alta natura ar trebui sa il ia constant, cate o capsula pe zi, de intretinere, si sa efectueze anual analize medicale pentru a vedea cum si unde anume s-au ameliorat eventualele afectiuni.

Protejează sistemul nervos

• protejează celulele nervoase împotriva daunelor oxidative
• are un efect pozitiv asupra memoriei și atenției
• are efecte pozitive asupra bolilor neurodegenerative

Stresul oxidativ și formarea de radicali liberi includ cele mai recente descoperiri ale principalelor cauze ale leziuni cronice a celulelor nervoase și formarea așa-numitei boli neurodegenerative, cum ar fi de exemplu boala Alzheimer sau boala Parkinson. Flavonoizii extrași din ceai negru reduc semnificativ radicalii liberi și își ameliorează efectele negative. Acest efect benefic provoacă o protecție îmbunătățită a celulelor nervoase.

Matuzalem Capsule susține sistemul imunitar și protejează ADN-ul

• Protejează împotriva stresului oxidativ
• Protejează ADN-ul celular
• Sprijină buna funcționare a sistemului imunitar

ADN-ul poate fi expus la efectele radicalilor liberi interni și externi, ducând la deteriorarea acestuia. În cazul unei daune excesive a ADN, organismul nu este în măsură să repare ADN-ul modificat, care are apoi un potențial mutagen semnificativ. Proprietățile antioxidante ale flavonoidelor si polifenonilor din suplimentul naturist Matuzalem ajută la protejarea integrității ADN-ului de efectele radicalilor liberi. Unele flavonoide afectează în mod semnificativ funcția sistemului imunitar și a celulelor inflamatorii.

Flavonoidele incetinesc procesul de ateroscleroză, si pot...

• să aibă un efect pozitiv asupra peretelui vaselor de sânge
• să reducă formarea plăcilor aterosclerotice
• să reducă riscul de infarct miocardic și accident vascular cerebral

Flavoniodele din Matuzalem pot sa ajute la prevenirea sindromului metabolic

• previne inflamarea și reduce riscul aparitiei stresul oxidativ
• protejează organismul împotriva obezității și diabetului de tip 2
• reduce grăsimea viscerală

Obezitatea și diabetul sunt percepute la nivel global ca fiind complicații majore de sănătate și incidența lor este în creștere. Obezitatea este o boala complexa, de obicei, însoțite de rezistenta la insulina si semne de stres oxidativ și inflamația, ceea ce duce la creșterea țesutului adipos din organism a crescut. Aceasta cauzează dezvoltarea bolilor metabolice, cum ar fi diabetul, hipertensiunea, bolile cardiovasculare și procesele patologice inflamatorii. Flavonoidele poseda proprietari anti-obezitate și diabet prin activarea sau inhibarea diferitelor citokine, enzime și metaboliți. Acest lucru previne inflamația și stresul oxidativ și protejează metabolismul de obezitate și diabet.

Matuzalem Capsule este un complex de flavonoide recomandat pentru proprietatile utile ale moleculelor Stem in ordinea importantei fiind: antimutagen, antiviral, antiinflamator, antidiabetic, antialergen, antiaterosclerotic, hepatoprotector, antiastmatic si altele.

Produsul este controlat stiintific si protejat de brevete internationale. Procesul de fabricare al produsului Matuzalem are implementata o tehnologie care contribuie la pastrarea moleculelor stem in starea lor originala. Urmare a procesului de fermentatie, moleculele isi pastreaza starea lor initiala de echilibru prin sarcina energetica ce ii este atribuita. In momentul in care ajung in organismul uman, moleculele stem din Matuzalem desfasoara exact aceleasi efecte ca in interiorul plantelor, creand pozitii de echilibru energetic in celulelor corpului.

Prin consumul de Matuzalem, moleculele Stem care ajung in organism comunica in mod inteligent cu celulele corpului, restabilind in prima faza echilibrul lor si totodata oprind inmultirea celulelor degenerate si a celor care au suferit mutatii. Deoarece au greutatea moleculara mica ele pot patrunde liber si foarte usor prin citoplasma celulelor, astfel participa la restabilirea pozitiei de echilibru a celulele dezechilibrate sau a componentelor lor cu ajutorul electronilor liberi de care dispun.

Din acest proces se obtine o situatie de echilibru in urma careia se creeaza un flux adecvat de informatii intre celule si o functionare corespunzatoare a celulelor.

Datorita abundentei de electroni liberi pe care ii are in continut, Matuzalem este capabil sa capteze sau sa retina molecule nocive, atomi, particule moleculare care contin radicali liberi. Moleculele din Matuzalem in timpul procesului de restabilire a echilibrului sint capabile nu doar sa capteze electroni ai celulelor, de asemenea ele pot adauga electroni acolo unde este nevoie.

Moleculele de Matuzalem sunt capabile sa previna formarea anumitor tipuri de cancer, au capacitatea sa neutralizeze pina la un anumit nivel chiar si cele mai dure efecte toxice cum ar fi cel al radiatiilor.

De asemenea, Matuzalem poate juca un rol important in prevenire si ameliorare, chiar si in conditii extreme, in cazul bolilor neurodegenerative, cum ar fi Parkinson si boala Alzheimer. Numeroase studii de laborator au demonstrat ca Matuzalem este in masura sa ofere protectie in diverse conditii degenerative si nu in ultimul rind poate sa aiba un impact pozitiv asupra sanatatii, prelungirea vietii, vitalitatii, cresterii si regenerarii organismului.

Compozitie:

Substanțe active:

mg / cps

% DDD (GDA)

Vitamina C (sodiu L-ascorbat)

100.00

125

Extract de Vitis vinifera (struguri)

20.00

Extract de Matuzalem – Camellia sinensis (ceai negru fermentat)

1,00

Vitamina B2 (riboflavină)

0,70

50

Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)

0,70

50

Vitamina B12 (cobalamina)

1,25 pg

50

Ingrediente:

Aditivi: izomalt, celuloză microcristalină, stearat de magneziu
Capsule: hidroxipropilmetilceluloză, gumă Gellan

Matuzalem este un produs protejat de brevetul international EP 1999935267 referitor la denumire, tehnologie de fabricare, molecula etc.

Dupa administrare, este recomandat sa nu consumati alimente si bauturi timp de 20 de minute.

Atentie! Produsul este destinat adultilor, nu depasiti doza zilnica recomandata!

Matuzalem 2 cutii

Plantele contin molecule stem sub forma lichida, acestea sint rezultatul final al metabolismului pla

Disponibilitate:
Stoc epuizat
Pret:
600 Lei
Pret:
600 Lei

Matuzalem Dual 30+30 cps

Plantele contin molecule stem sub forma lichida, acestea sint rezultatul final al metabolismului pla

Disponibilitate:
In stoc
Pret:
320 Lei
Pret:
320 Lei