• Program
 • L-V : 08:30-21:00
 • Transport 19 lei
 • Și gratuit la comenzile peste 270 lei

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate


Politica de confidentialitate *(denumit in continuare ‘Acord’) si Respectarea protectiei datelor cu caracter personal conform regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 *(denumit in continuare ‘Regulament’)

FLOREA FLORIN-ROBERTINO P.F.A., cu sediul social in Str. Zboina Neagra, Nr. 8-10, Bl. 91-95, Sector 6, Bucuresti, C.P. 60455, Cod Identificare Fiscala RO 28561917, Inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. F40/2044/2011 denumita in continuare OPERATOR, in calitate de administrator al acestui site, anume www.ganoderma-cafeagano.com.ro , va informam urmatoarele :

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui site Operatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 1. Date privind adresa de livrare : Adresa Livrare, Localitate, Judet/Sector;
 2. Date identificare client : Adresa Email, Nume, Telefon;
 3. Alte informatii : ‘Observatii’.

Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

Art. 2.1. Scopul prelucrarii datelor mentionate mai sus este de a putea onora comenzile dumneavoastra in calitate de cumparator si indeplinirea obligatiilor legale si contractuale aferente acestui demers.

Art. 2.2. Concret, Operatorul prelucreaza datele cu caracter cu caracter personal pentru a :

 1. Organiza comanda asociind produsele dorite pentru pregatirea livrarii;
 2. Acolo unde este cazul, vom transmite curierului produsele din comanda dumneavoastra impreuna cu datele personale necesare livrarii;
 3. Pentru a putea asocia comenzile anterioare cu dumneavoastra in calitate de Client facand astfel posibila oferirea de bonusuri, discounturi sau alte privilegii in functie de relatia noastra contractuala sau campaniile noastre promotionale;
 4. Pentru a putea face rapoarte interne pentru evaluarea campaniilor noastre de marketing si promovare si pentru o mai buna pozitionare pe piata in domeniul nostru de activitate;
 5. Indeplinirea unor obligatii legale, daca este cazul, la cererea institutiile si autoritatilor in domeniu, sau automat daca legea prevede astfel de obligatii;

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.

Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este la pasul de finalizare a comenzii prin intermediul site-ului si sunt necesare pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus.

Art. 2.5. Prin ‘Prelucrare’, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, utilizare si divulgare partiala (numai in cazul transmiterii produselor prin serviciile de curierat).

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII:

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :

 1. Art. 6 Lit. B din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art 2.2. Literele A si B din prezentul Acord;
 2. Art. 6 Lit. A din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 2.2. Literele C si D din prezentul Acord;
 3. Art. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 2.2. Litera E din prezentul Acord;

Art. 3.2. Dumneavoastra oferiti Consimtamant pentru prelucrarea datelor cu caracter personal numai pentru prelucrarile de la Art. 2.2. Literele C si D din prezentul Acord, conform temeiului legal mentionat la Art. 3.1. Lit. B;

Art. 3.2.1. In ce priveste Consimtamantul mentionat la Art. 3.2. , va informam ca, conform Art. 7.3. din Regulament, acesta poate fi retras oricand.

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite de dumneavoastra nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, niciunei terte persoane fara acordul dumneavoastra.

Art.4.2. Singurele doua moduri in care datele cu caracter personal oferite vor fi impartasite cu terte entitati sunt: a) firmei de curierat pentru transportul coletului aferent comenzii; b) in cazul indeplinirii unor obligatii legale;

Art. 5. Alte drepturi si informatii privind prelucrarile de date cu caracter personal

Art. 5.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 24 luni de la data trimiterii ofertei / solicitarii informatiilor/serviciilor noastre, perioada ce va fi prelungita cu durata contractelor pe care le vom derula impreuna cu dumneavoastra in calitate de beneficiar.

Art. 5.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate), aveti dreptul sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor sau restrictionarea prelucrarii (adica sa va opuneti prelucrarii datelor in scopurile mentionate, sau o parte dintre acestea), aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi.

Art. 5.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.

Art. 5.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste date, formularul de contact sau comanda (dupa caz) nu va fi trimisa respectand astfel alegerea dumneavoastra in calitate de persoana vizata. Motivul netrimiterii este acela ca nu putem executa serviciile dorite fara aceste informatii sau nu ne putem indeplini cu buna credinta obligatiile fazei precontractuale sau viitoarele obligatii contractuale.

Art. 5.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa.

Va multumim pentru rabdarea de care ati dat dovada citind informatiile puse la dispozitie in acest Acord si, daca tot ati facut-o, va asiguram ca il respectam cu strictete nu datorita Regulamentului ci, in primul rand, din grija pe care noi intelegem sa o avem fata de protectia datelor cu caracter personal si importanta acestei protectii intr-o lume in care toate aceste informatii pot fi folosite in feluri nepotrivite cu drepturile si libertatile noastre fundamentale.